За деца и юноши

Класически балет

Модерен балет

/модерен, джаз, контемпорари, боливуд и др./

Ориенталски танци

За възрастни

Ориенталски танци

Rising stars  ✮

от 11 до 16 години. Начинаеща група по модерен балет. Приемат се начинаещи деца, а също така преминали нива мини-балерини и mini-stars. В програмата на урока: интензивна загрявка с елементи на аеробика, джаз, балет, йога. Обща физическа подготовка, ритмика и разтяжка. Запознанство със съвременни танцови стилове чрез музика и основни стъпки. Разучаване на хореографии и участие в конкурси.

Mини-балерини  ✮

от 4 до 7 години. Най-мъничките балеринки, които започват с първите си стъпки в танца. Занятия се провеждат под форма на игра. Задължителни са загрявка и разтяжка, весела музика и хубаво настроение.

Mini Stars  ✮

от 7 до 10 години. Начинаеща група по класически балет. Приемат се деца преминали група мини-балерини, а също така начинаещи на съответната възраст. В програмата на урока: изучаване на елементи от класически екзерсис /1 година по методиката на А.Я.Ваганова/, разтяжка, елименти от акробатика и гимнастика. Разучаването на хореографии, участие в конкурси, подготовка за кандидатстване в танцови училища.

Super Stars  ✮

от 13 до 20 години. Напреднала група по модерен балет. Приемат се деца преминали предишните нива в школата, а също така със съответна подготовка. В програмата на урока: интензивна тренировка с елементи на класически балет, джаз, йога, акробатика и физическа подготовка. Постановка на хореографии, участие в конкурси  и фестивали.

Big Stars  ✮

от 8 до 13 години. Напреднала група по класически балет. Приемат се кандитати преминали група мини-балерини и mini-stars, а също така деца със съответната подготовка. В програмата на урока: класически екзерсис /2-4 година по методиката на А.Я.Ваганова/, разтяжка, елементи от акробатика и гимнастика. Постановка на авторски хореографии в стилове балет, модерн и характерни танци, а също така разучаване на образци на класическо наследие. Участие в конкурси и фестивали, подготовка за кандидастване в хореографските училища.

Bellydance Stars  ✮

oт 12 години. Начинаеща и бързо напредваща група за юноши и младежи, а също така амбициозни дами, желаещи да изучават интензивно ориенталските танци. В програмата на урока: загрявка, изучаване на елементи на ориенталски танц, ритъми, стилове, история на танца, работа с аксесоари. Разучаване на хореографии, участие в конкурси и фестивали. Индивидуални занятия за солови изпълнения.

Bellydance-fitness  ✮

Начинаеща група за възрастни. Ориенталски танци под форма на разтоварване, раздвижване и неангажиращ фитнес. В програмата на урока: загрявка, пластика, разучаването на основни елементи на ориенталския танц, спомагащи за раздвижване на гръбнака и коремни мускули, разтяжка.

Call Now Button